După ce a anunțat cine e cel mai bun luptător din istorie, Conor a fost provocat la o luptă istorică!

Conor McGregor a postat recent pe Twitter care este topul lui în ceea ce privește cel mai bun luptător de MMA din istorie, indiferent de categoria de greutate la care a luptat.

Pe numărul 1 l-a situat pe Anderson Silva, despre care a avut numai cuvinte de laudă. Conor a precizat totuși că statutul de cel mai bun luptător din istoria MMA-ului se câștigă la finalul carierei, menționând că își va asigura acest titlu fără probleme până când se va retrage.

La scurt timp după ce a postat acest top, care îi mai includea pe Georges St-Pierre și Jon Jones, Anderson Silva l-a provocat la o luptă istorică pe Conor McGregor.

„Am foarte multă admirație pentru atletul excelent care este Conor și cred că o luptă între noi doi ar intra în istoria acestui sport, niciunul dintre noi neavând nimic de dovedit; Cred că fanii UFC și fanii MMA ar urmări acest spectacol uimitor de arte marțiale mixte. Ar fi fantastic să îmi testez abilitățile mele în arte marțiale împotriva sa,” a postat Anderson Silva pe Instagram.

https://www.instagram.com/p/CAtp1NPAVjj

În cazul în care această luptă ar avea loc, ea ar fi la 176.37 lbs (adică 80 kg). Pe cine pariați?

Doneaza pentru MMA news