E OFICIAL! Jon Jones l-a provocat pe Francis Ngannou la luptă! Campionul urcă la categoria grea!

Mult așteptată mutare a lui Jon Jones la categoria grea va avea loc mai repede decât se credea. Având în vedere că Jon Jones a bătut aproape tot ce se putea bate la categoria Light-Heavyweight, în unele cazuri chiar de două ori, era de așteptat ca acesta să urce în categorie.

Problema se punea cu cine va lupta Jon Jones în partida sa inaugurală la noua categorie? Acum știm răspunsul! Jon Jones l-a provocat pe Twitter pe Francis Ngannou: „Pe cine ați considera voi că este un striker mai rapid și mai tehnic: Thiago Santos sau Francis? Dacă voi credeți că nu aș lua această luptă, sunteți nebuni. Nu mai am absolut nimic de demonstrat la Light-Heavyweight. Mi-ar plăcea lupta aceea pe bani mulți, chiar acum. Trimiteți contractul.”

Ca răspuns imediat la ceea ce a postat campionul UFC la Light-Heavyweight, Francis Ngannou a scris: „Dacă crezi că poți rezista nivelului meu tehnic, atunci e bine și sunt de acord cu tine că nu mai ai nimic de demonstrat la Light-Heavyweight. Lupta această ar trebui să fie pentru saci (n.r. sacii de bani).”

Luând în calcul că ambii luptători și-au dat acordul, nu ne rămâne decât să așteptăm să vedem când va programa UFC această luptă!

Jon Jones vs Francis Ngannou: Voi pe cine pariați?

Doneaza pentru MMA news