Khabib nu poate părăsi Rusia și UFC-ul are deja un nou adversar pentru Tony Ferguson!

Având în vedere actuala situație globală în care ne aflăm, unde pandemia Coronavirus (COVID-19) a acaparat întreaga planetă, nu ar trebui să ne surprindă că mult așteptata confruntare dintre Khabib Nurmagomedov și Tony Ferguson nu va avea loc.

Ceea ce este surprinzător este faptul că UFC 249 va avea loc, dar main eventul va fi altul. Mai exact, Tony Ferguson va lupta, cel mai probabil, cu Justin Gaethje (posibil pentru centura de campion interimar), deoarece Khabib Nurmagomedov nu poate părăsi Rusia (țara are toate granițele închise pentru a combate pandemia).

Khabib a declarat că el a plecat din Statele Unite ale Americii deoarece a fost informat de UFC că lupta sa cu Tony Ferguson va avea loc în Emiratele Arabe Unite. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar luptătorul din Dagestan s-a întors în țara sa natală, care a fost închisă în cele din urmă.

Așadar, nu vom vedea (penbtru a 5-a oară!) confruntarea dintre Khabib și Tony, dar în schimb, cel mai probabil vom vedea o altă luptă spectaculoasă: Ferguson vs Gaethje!

Ce părere aveți despre acest deznodământ?

Doneaza pentru MMA news