VIDEO. Vezi un KO în main event și cum l-a furat arbitrul pe Ion Cuțelaba!

UFC Norfolk a pus în scenă lupta pentru titlul vacant la categoria Flyweight, dintre Joseph Benavidez și Deveison Figueredo. Având în vedere că Figueredo a picat proba cântarului, nereușind să se încadreze în greutatea categoriei Flyweight, acesta intra în octogon fără posibilitatea de a câștiga centura de campion, indiferent de rezultat.

Deși a câștigat lupta, el nu a devenit noul campion UFC la categoria Flyweight, fapt ce aruncă această divizie în aer, din nou. Ce ar fi de făcut în această situație?

Una dintre cele mai controversate faze din istoria recentă a UFC-ului a fost partida lui Ion Cuțelaba cu rusul Magomed Ankalaev. Arbitrul a oprit lupta, crezând că luptătorul moldovean e KO (dar încă mai stă în picioare). Cu toate acestea, se poate vedea clar pe reluări că Ion Cuțelaba parează toate loviturile rusului și, după cum a declarat după luptă, acesta era planul său.

Mai exact, Ion Cuțelaba a încercat să îl atragă pe rus într-o capcană care să-l facă să-și lase garda jos, după care să-l lovească pe contră. Cum vi se pare acest „TKO”?

Doneaza pentru MMA news