VIDEO. Curtis Blaydes a demonstrat că merită să lupte pentru titlu! Vezi cele mai spectaculoase faze de la ultima gală UFC!

Tânărul luptător american Curtis Blaydes a reușit să îl facă TKO pe veteranul Junior dos Santos, în runda a 2-a a partidei disputate între cei doi la gala UFC Raleigh. Brazilianul este fost campion UFC la categoria grea, iar înfrângerea suferită în fața lui Curtis Blaydes îi oferă învingătorului dreptul de a cere lupta pentru centură.

Cu toate acestea, americanul are 2 înfrângeri suferite în dauna lui Francis Ngannou, care și el la rândul lui are tot dreptul de a cere o luptă pentru titlu, mai ales dacă îl va învinge pe super spectaculosul surinamez, Jairzinho Rozenstruik.

În co-main eventul serii, Michael Chiesa a obținut cea mai răsunătoare victorie din cariera sa, învingându-l pe fostul campion UFC la categoria Lightweight, Rafael dos Anjos. Cu această victorie, Chiesa a cerut o luptă împotriva fostului pretendent la titlu, Colby Convington, o luptă pe care dacă ar câștiga-o (să o și primească, mai întâi), ar fi în mod cert următorul la rând pentru a lupta împotriva campionului categoriei Welterweight, indiferent cine va fi acela la momentul respectiv.

Urmăriți cele mai spectaculoase faze de la UFC Raleigh.

Doneaza pentru MMA news