VIDEO. Vezi mesajul lui Khabib Nurmagomedov pentru Conor McGregor după UFC 246.

Khabib Nurmagomedov urmează să îl confrunte în octogon pe Tony „El Cucuy” Ferguson, în cadrul galei UFC 249, ce va avea loc pe 18 aprilie, în Brooklyn, New York.

Deși această luptă este extrem de anticipată de fani și este una dintre acele lupte care va stabili clar cine este cel mai bun luptător din categoria Lighweight, Conor McGregor a declarat în nenumărate rânduri că își dorește revanșa cu luptătorul din Dagestan.

Khabib Nurmagomedov a dat un răspuns cu referire la revenirea lui Conor McGregor în scenariul unei lupte pentru titlu, iar acest lucru nu este tocmai pe placul irlandezului.

„Regele n-a plecat niciodată și nu se duce nicăieri. Spune-le că vin,” a postat campionul categoriei Lightweight pe contul său de Instagram.

Mesajul lui Khabib este ca o palmă dată irlandezului, deoarece nici nu îl pomenește și vorbește doar despre lupta cu Tony Ferguson. Acest fapt denotă nu doar că Khabib știe să se joace și el cu cuvintele, dar și că pune preț pe clasament și pe meritocrație, având în vedere că Ferguson nu a mai pierdut din 2012.

Vă doriți să vedeți revanșa dintre Khabib și Conor, sau credeți că McGregor ar mai trebui să adune câteva victorii până a reveni în lupta pentru centură?

Doneaza pentru MMA news