VIDEO. Fedor Emelianenko l-a trimis la culcare pe Rampage Jackson!

Fedor Emelianenko vs Rampage Jackson este o luptă pe care fanii MMA-ului o așteptau încă de când „Ultimul Împărat” lupta în PRIDE, iar „Rampage” era campionul categoriei Light-Heavyweight în UFC. A trecut mult timp de atunci, dar pentru nostalgici, această confruntare a bifat toate căsuțele.

Fedor s-a dovedit a fi mai înfipt și l-a trimis cu capul în podea pe Rampage Jackson în chiar prima rundă a partidei. Luptătorul american a dat de înțeles încă de când a atins podeaua că nu mai vrea să continue lupta, iar arbitrul a intervenit imediat, proclamându-l pe rus învingător.

Gala Bellator 237 a oferit o sumedenie de faze spectaculoase, iar japonezii au fost pur și simplu în delir când au văzut ce KO-uri brutale au reușit luptătorii prezenți în octogon. Chiar dacă majoritatea luptătorilor niponi au pierdut, Bellator Japonia a fost o gală extrem de reușită.

Urmăriți mai jos cele mai spectaculoase faze!

There it is folks. Victory by first-round submission. #Bellator237 pic.twitter.com/TFC50Jcnpc — Fight Night Tweets & GIFS (@jginger77) December 29, 2019

Kana Watanabe def Ilara Joanne by TKO #BellatorJapanpic.twitter.com/fIatwm8iBB — ShayMyName (@ImShannonTho) December 29, 2019

Doneaza pentru MMA news