VIDEO. UFC 245: Kamaru Usman își apără centura într-una dintre cele mai spectaculoase lupte de anul acesta! Credit: Esther Lin

Kamaru Usman a reușit să-și apere titlul UFC la categoria Welterweight în dauna lui Colby Covington, pe care l-a distrus în ultima rundă a luptei. Totodată, încă din runda a 3-a, Kamaru Usman a reușit să-i fractureze maxilarul lui Colby Covington.

În a două luptă de titlu a serii, campionul din Hawaii, Max Holloway, și-a pierdut centura în dauna lui Alexander Volkanovski, care a făcut un meci extrem de strategic și eficient. Urmează de văzut dacă cei doi vor lupta din nou, dar cel mai probabil acest lucru se va întâmpla doar dacă Max Holloway nu va urca în categorie.

Amanda Nunes, dublă campioană UFC, și-a apărat din nou centura la categoria Bantamweight, împotriva fostei campioane UFC la Featherweight, Germaine de Randamie.

Restul galei ne-a ținut pe toții în corzi cu KO, după KO. Petr Yan l-a trimis în gard pe veteranul revenit Urijah Faber, iar Marlon Moraes și Jose Aldo au oferit o luptă de zile mari în cadrul categoriei Bantamweight.

Urmăriți mai jos cele mai spectaculoase faze și rezultatele de la UFC 245.

The Lioness remains the queen of the jungle #UFC245 pic.twitter.com/m9y8lwEBOE— ESPN MMA (@espnmma) December 15, 2019

The Dream is alive and well! 🙌@Chase_Hooper with a successful R1 victory at #UFC245!

📺 Watch LIVE on @UFCFightPass NOW! pic.twitter.com/C3ck3Fc1mn— UFC (@ufc) December 15, 2019

Doneaza pentru MMA news