UFC 242. Ce sumă de bani va primi Khabib Nurmagomedov pentru partida cu Dustin Poirier

Khabib Nurmagomedov, campionul UFC la categoria Lightweight, își va apăra centura pentru a 2-a oară, împotriva campionului interimar la categoria ușoară, Dustin Poirier. Gala va avea loc sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 21, în Abu Dhabi.

Este un eveniment istoric pentru acea parte a lumii, iar UFC 242 se anunța a fi unul dintre cele mai urmărite show-uri de MMA din istoria sportului.

La asemenea popularitate și anvergură, era și normal ca salariile luptătorilor să fie pe măsură. Tatăl lui Khabib, Abdulmanap Nurmagomedov, a declarat că fiul său va primi $6 milioane de dolari pentru această luptă, indiferent de rezultat. Iar acești bani sunt fără a lua în considerare sumele ce vor veni din sponsorizări și din ulterioarele puncte procentuale din vânzările PPV (pay per view).

„De această dată, salariul va fi de 3, 3.5 ori mai mare,” a declarat tatăl lui Khabib, cu referire la suma de $2 milioane de dolari pe care a primit-o fiul său după lupta împotriva lui Conor McGregor. Acest lucru înseamnă că Khabib va încasa minimum $6 milioane de dolari pentru a lupta cu Dustin Poirier.

Nu se știe cât va încasa luptătorul american după această luptă, dar cu siguranță va fi cea mai bine plătită zi din carieră sa.

Doneaza pentru MMA news