UFC 238: Avem un nou dublu campion și cel mai brutal KO feminin din istoria MMA-ului!

UFC 238 a produs un nou dublu campion, sau după cum i-ar plăcea lui Henry Cejudo să spune, „Triplu C”. Henry Cejudo este medaliat olimpic cu aur și campion UFC la categoriile Flyweight și Bantamweight, după ce l-a învins prin TKO pe Marlon Moraes.

Co-main eventul serii ne-a oferit cel mai brutal KO din istoria MMA-ului feminin. Valentina Shevchenko a reușit să-și apere centura în fața lui Jessica Eye, pe care a făcut-o KO cu o lovitură de picior la cap în timpul rundei a 2-a. Luptătoarea trimisă la culcare a avut nevoie de câteva minute bune pentru a-și reveni, iar în momentul în care s-a trezit a întrebat dacă a fost făcută knockout.

Lupta cea mai așteptată a serii, cea dintre Tony Ferguson și Cowboy Cerrone ne-a lăsat pe toți cu un gust amar, deoarece la finalul rundei a doua medicii au oprit confruntarea. Cowboy nu mai putea continua pentru că și-a suflat nasul (greșeală de amator), trimițând tot aerul în zona ochiului său avariat. Ochiul său s-a închis complet, medicii oprind lupta. Astfel, Tony Ferguson a câștigat bătălia prin TKO și urmează fie o revanșă cu Cowboy, fie o luptă pentru centură împotrivă câștigătorului dintre Khabib Nurmagomedov și Dustin Poirier.

Urmăriți mai jos rezultatele complete UFC 238 și cele mai spectaculoase faze ale serii.

Doneaza pentru MMA news