Vezi cine e femeia care a zis că 100% îl va bate pe Khabib Nurmagomedov într-un meci de Judo

Khabib Nurmagomedov este actualul campion UFC la categoria Lightweight și totodată unul dintre cei mai buni luptători de MMA din istoria acestui sport. El are un palmares curat de 27 de victorii și 0 înfrângeri, iar pe lângă provocările pe care le primește constant în octogon, acum a fost „lovit” de o variantă extrem de diferită.

Într-un interviu acordat site-ului TMZ Sports, Kayla Harrison, dublă campioană olimpică la Judo, a vorbit despre cariera sa în MMA și despre diverse alte lucruri.

De când a făcut tranziția de la judo la arte marțiale mixte, Kayla se promovează ca fiind următoarea Ronda Rousey, ba chiar, ea consideră că o va depăși pe fosta campioană UFC la popularitate și la realizări în octogon. Din 2018, de când și-a făcut debutul în MMA, Kayla Harrison a înregistrat 4 victorii și 0 înfrângeri, 2 dintre victorii fiind prin KO și una prin submisie.

PFL 6 din cadrul Ocean Resort Casino in Atlantic City, NJ

Întrebată despre cum ar vedea o luptă cu Khabib Nurmagomedov, Kayla nu a răspuns cu modestie. „Dacă îl voi bate pe Khabib? Mă refer că dacă mă gândesc că îl pot bate într-un meci de Judo. Cu siguranță, 100%. L-aș bate pe Khabib!”

Urmează să vedem dacă judoka de 28 de ani va reuși să facă senzație în MMA și prin realizări, nu doar prin vorbe. Ea a început noul sezon din PFL (Professional Fight League) împotriva luptătoarei Larissa Pachecho, pe care a învins-o la decizie, câștigătoarea acestui turneu urmând a câștiga $1,000,000!

Doneaza pentru MMA news