Vezi momentul șocant în care un antrenor din Brazilia își ia la bătaie pe stradă un fost elev!

Știm cu toții că brazilienii sunt mai latini decât latinii, ceea ce îi face să fie mai pasionali și totodată mai colerici. Când vine vorba de un antrenor de Muay Thai și MMA, acest lucru nu pare a fi tocmai în regulă.

Exact acest lucru poate fi spus și în cazul antrenorului cu experiență, Diogenes Assahida, care l-a antrenat chiar și pe Anderson Silva în 2006. Pe atunci, Anderson Silva se antrena pentru lupta cu Rich Franklin, luptă pe care a și câștigat-o, devenind astfel campion UFC la categoria mijlocie.

În mod normal, te-ai gândi că un asemenea antrenor nu ar putea recurge la astfel de acțiuni, și anume, să-și ia la bătaie un fost elev pe stradă. Cu toate acestea, Diogenes Assahida și-a atacat un fost elev pe stradă, chiar în fața clubului său, pentru că acesta purta un tricou cu însemnele noii sale echipe.

Antrenorul va suferi consecințele legale pentru acțiunile sale, iar comunitatea artelor marțiale din Brazilia îl blamează pentru ceea ce a făcut. Inclusiv fostul său elev, Anderson Silva, a precizat că el vine „dintr-o perioadă în care elevul își respecta profesorul, iar profesorul își respecta elevii.”

Voi ce părere aveți despre supărarea antrenorilor când un elev se decide să schimbe clubul? Este normală o asemenea reacție?

Doneaza pentru MMA news