VIDEO. REZULTATE UFC 236: Avem 2 noi campioni interimari care vor face senzație!

UFC 236 a pus în scenă două lupte pentru titlurile de campioni interimari ai categoriilor Lightweight și Middleweight. Max Holloway, campionul categoriei Featherweight, a urcat în categorie pentru a se duela cu Dustin Poirier pentru centura interimară la Lightweight. Urcarea sa nu s-a dovedit a fi una triumfătoare, acesta pierzând la decizie șansa de a deveni dublu campion.

În schimb, Dustin Poirier a devenit noul campion interimar la categoria Lightweight și urmează să se întâlnească cu Khabib Nurmagomedov pentru a unifica centurile și pentru a deveni campion absolut UFC.

În co-main eventul serii, Kelvin Gastelum și Israel Adesanya au oferit probabil cea mai frumoasă luptă a anului, în scenă fiind pusă centura de campion interimar la Middleweight. Israel Adesanya s-a dovedit a fi câștigător, la decizie, urmând a se întâlni cu Robert Whittaker pentru a unifica centurile.

Restul galei a avut de asemenea momente spectaculoase, dar cele două lupte de la final au făcut fără doar și poate deliciul serii.

Vor reuși cei doi noi campioni interimari să unifice centurile și să devină campioni absoluți în UFC?

REZULTATE COMPLETE UFC 236Doneaza pentru MMA news