Conor McGregor a anunțat că se retrage din MMA!
Conor McGregor a anunțat că se retrage din MMA!
Conor McGregor a anunțat că se retrage din MMA!

Lumea MMA-ului a fost luată cu surprindere astăzi, 26 martie 2019, când cel mai mare star al ei, omul care a pus artele marțiale mixte pe harta lumii, a anunțat în mod oficial că se retrage!

Acest lucru vine ca un șoc și nu prea. Este șocant că la 30 de ani ai săi Conor McGregor s-a hotărât să-și încheie cariera care i-a adus un renume mondial, dar în același timp, la câți bani face din alte lucruri, de ce ar mai vrea să lupte până la urmă?

Are o familie cu doi copii și toți banii din lume, așadar, bătaia nu mai intră în programul său. Fie că vă place sau nu, Conor McGregor are marele merit de a populariza până la extrem MMA-ul, atrăgând milioane de ochi asupra sa.

„Salutări oameni, scurt anunț, m-am decis să mă retrag din sportul cunoscut ca „arte marțiale mixte” astăzi. Le doresc tuturor colegilor mei vechi numai bine mergând înainte în competiție. Eu mă voi alătura foștilor mei partneri în această călătorie în care ei sunt deja aflați în retragere. Proper Pina Coladas (n.r. Proper-marca lui de whiskey) din partea mea, băieți!” a scris Conor McGregor pe Twitter.

Îi urăm mult succes în tot ceeea ce își propune!

Doneaza pentru MMA news