Faceți cunoștință cu Patrik Baboumian, strongmanul vegan (VIDEO)
Faceți cunoștință cu Patrik Baboumian, strongmanul vegan (VIDEO)
Faceți cunoștință cu Patrik Baboumian, strongmanul vegan (VIDEO)

Patrik Baboumian (în persană پاتریک بابومیان‎ și în armeană Բադրիք Պապումեան) este un strongman vegan din Germania, cu origini iraniene-armene. Ceea ce iese cel mai mult în evidență la el este faptul că reușește să bată recorduri după recorduri în competiții de Strongman, în ciuda faptului că este vegan.

Patrik are 40 de ani, o înălțime de 1,71 și o greutate de 116 kg. Încă de mic i-a plăcut să ridice greutăți, așadar, drumul înspre o asemenea carieră de strongman părea ca următorul pas logic. Ceea ce este contrar oricărui plan de a face mușchi și de a dezvolta o forță supraumană este de a renunța complet la orice fel de produs animal, privând astfel organismul de proteină animală.

Strongmanul german vrea să demonstreze lumii că proteina animală nu este singura care poate oferi rezultatele dorite și că este posibil să câștigi competiții de forță și cu un regim strict vegan. El a devenit vegetarian în anul 2005 și din 2011 este vegan, promovând acest stil de viață ca fiind unul sănătos.

Indiferent de părerile pe care le aveți despre vegani și veganism, eu zic că merită urmărit acest clip, chiar dacă nu încurajam un stil de viață care nu se bazează pe moderație și diversitate. Înțelegi ce vrem să zicem, nu?

Doneaza pentru MMA news