VIDEO. Rezultate UFC în Brazilia: Jose Aldo revine în stil de mare campion!
VIDEO. Rezultate UFC în Brazilia: Jose Aldo revine în stil de mare campion!
Feb 2, 2019; Fortaleza, CE, Brazil; Johnny Walker (red gloves) vs. Justin „El Blanco” Ledet (blue gloves) during UFC Fight Night at Arena CFO. Mandatory Credit: Jason Silva-USA TODAY Sports / VIDEO. Rezultate UFC în Brazilia: Jose Aldo revine în stil de mare campion!

UFC Fortaleza a avut loc în weekend, în Brazilia, iar main eventul serii a fost revanșa dintre Raphael Asuncao și Marlon Moraes. Prima luptă dintre cei doi a fost câștigată de Asuncao prin decizie mixtă, iar acum Moraes a reușit să-și ia revanșa printr-o submisie de zile mari, ceea ce îl pune în prima linie pentru a lupta împotriva lui TJ Dillashaw pentru centura de campion a categoriei Bantamweight.

Cu toate acestea, lupta cea mai așteptată de publicul brazilian a fost cea din co-main event, unde favoritul publicului Jose Aldo s-a întâlnit cu Renato Moicano, un tânăr pretendent la centura de campion a categoriei Featherweight.

Aldo a reușit să demonstreze din nou că nu este cel mai titrat luptător din istoria acestei categorii degeaba, și l-a făcut TKO pe Renato Moicano în Runda a II-a, trimițându-l pe tânărul aspirant la titlu înapoi la școală.

Întreaga gală a oferit KO-uri spectaculoase și submisii superbe, fapt ce se întâmplă aproape întotdeauna când UFC-ul „coboară” până în Brazilia, țara mamă a MMA-ului.

REZULTATE COMPLETE UFC BRAZILIA

Doneaza pentru MMA news