Bellator 214 – gala în care Fedor Emelianenko a fost răpus în doar 35 de secunde!
VIDEO: Bellator 214 - gala în care Fedor Emelianenko a fost răpus în doar 35 de secunde!
Jan 26, 2019; Los Angeles, CA, USA; Fedor Emelianenko (red gloves) gets up after losing to Ryan Bader (blue gloves) during Bellator 214 at The Forum. Mandatory Credit: Dave Mandel-USA TODAY Sports

Bellator 214 a fost una dintre cele mai spectaculoase gale reușite de această organizație până în prezent. Fără doar și poate, main eventul serii se anunța a fi unul extrem de picant, fiind pusă în joc centura de campion absolut la categoria grea. Ryan Bader, fost luptător în UFC și actualmente campion Bellator la categoria Light-Heavyweight, l-a întâlnit în octogon pe legendarul Fedor Emelianenko.

Lupta nu a durat foarte mult, americanul reușind să-l trimită pe Ultimul Împărat la podea în doar 35 de secunde. Ryan Bader a devenit astfel dublu-campion în Bellator, iar Fedor Emelianeko a pășit, cel mai probabil, pentru ultima oară în octogon.

Totodată, tânăra speranță a MMA-ului, Aaron Pico a fost făcut KO de către Henry Corrales, lăsând întreaga audiență în stare de șoc.

Gala Bellator 214 a oferit o serie întreagă de KO-uri și submisii extrem de surprinzătoare, ceea ce oferă speranțe fanilor de MMA că vor avea (în curând) încă o organizație care se va putea apropia de talia UFC-ului.

Doneaza pentru MMA news