Un nou actor nominalizat la Oscar s-a apucat de Jiu Jitsu Brazilian! Vezi ce l-a motivat să facă acest pas.
Un nou actor nominalizat la Oscar s-a apucat de Jiu Jitsu Brazilian! Vezi ce l-a motivat să facă acest pas.
Un nou actor nominalizat la Oscar s-a apucat de Jiu Jitsu Brazilian! Vezi ce l-a motivat să facă acest pas.

Dublu nominalizatul la Oscar, Jonah Hill, este încă un nume faimos care a intrat în lumea BJJ-ului. Cunoscut pentru o serie de comedii pentru adolescenți și pentru nominalizările la Oscar pentru „Cel mai bun actor în rol secundar” pentru filmele Moneyball și The Wolf of Wall Street, Jonah Hill tocmai a postat pe Instagram o poză în care anunță că și-a primit prima tresă la centura albă.

Cu acest anunț, actorul intră într-o companie selectă de celebrități de la Holywood care practică BJJ, cum ar fi: Guy Ritchie, Tom Hardy, Ed O’Neill (adică Al Bundy), Ashton Kutcher, Demi Lovato și Keanu Reeves (adică Neo).

În postarea sa de pe Instagram, actorul scrie că s-a apucat de BJJ acum 2 luni și că se antrenează de 4-5 ori pe săptămână.

View this post on Instagram

I started Brazilian Jiu Jitzu 2 months ago and try and train 4 or 5 times a week. In high school the dudes who did Jiu Jitzu used to beat the shit out of us at parties so it turned me off to it as an idea growing up. But quietly I always thought it was a beautiful art form . At 35 , I try and get over the stuff that made me feel weak and insecure as a teenager. It’s just wasted time and lessons you’ll never learn. Trying to let go of that. Nothing more humbling than getting your ass kicked by a 12 year old your first week . Got my first stripe today. I know it sounds corny but it’s pretty dope to jump in and do stuff you’d never think you’d be able to do. Much respect to Sensai Josh and @clockworkbjj and Anthony for getting me into it ❤️ 🥋

A post shared by Jonah Hill (@jonahhill) on

„La liceu, tipii care făceau jiu jitsu ne băteau de ne c#cam pe noi la petreceri și de aceea am respins ideea în trecut. Dar în secret, mereu m-am gândit că este o formă de artă frumoasă. La 35 de ani, încerc să trec peste lucrurile care m-au făcut să mă simt slab și nesigur ca adolescent. E doar timp pierdut și lecții pe care nu le vei învăța niciodată. Încearcă să renunți la aceste lucruri. Nu este nimic care să te aducă mai cu picioarele pe pământ decât faptul că-ți iei bătaie de la un copil de 12 ani în prima ta săptămână de antrenamente. Mi-am primit prima tresă azi. Știu că sună siropos, dar e destul de mișto să te bagi la făcut chestii de care nu credeai niciodată că vei fi în stare,” a concluzionat actorul.

Doneaza pentru MMA news