Ion Cuțelaba promite că va fi următorul superstar din UFC
Ion Cuțelaba promite că va fi următorul superstar din UFC
Ion Cuțelaba promite că va fi următorul superstar din UFC

Luptătorul moldovean Ion Cuțelaba se bate tare cu pumnul în piept că va fi următorul superstar din UFC. Noi nu putem decât să ne bucurăm de încrederea pe care o are luptătorul de doar 25 de ani în sine și îi urăm mult succes în continuare.

Ion Cuțelaba, născut în Chișinău, are un palmares de 14 victorii (11 prin KO), 3 înfrângeri și 1 NC (no contest / meci anulat). Având o înălțime de 1,85 m și 93 kg, Ion Cutelaba este într-adevăr un talent la categoria Light-Heavyweight, categoria lui Jon Jones și a actualului campion, Daniel Cormier.

În urma ultimei victorii obținute de luptătorul moldovean, acesta l-a provocat pe Daniel Cormier (mai multe despre această provocare, aici + video) și a promis că va fi următoarea senzație din UFC.

„Din păcate, simt că de multe ori, din cauza restricțiilor de marketing, nu pot să mă manifest exact cum mi-aș dori,” a declarat Ion Cuțelaba.”Garantez 100% că Daniel Cormier, dacă va lupta cu mine, își va dori să fie un meci scurt la câtă durere o să simtă”.

Hulk de Moldova a impresionat până acum în UFC și trebuie să ne declarăm mulțumiți de prestația moldoveanului pe cea mai mare scenă de MMA a lumii. Ce credeți? Are Ion Cuțelaba șanse să devină campion în UFC? Dacă da, cam în cât timp credeți că își poate realiza visul?

Doneaza pentru MMA news