Dana White: „Conor McGregor ar fi luptătorul perfect dacă…”
Dana White: "Conor McGregor ar fi luptătorul perfect dacă..."
Dana White: „Conor McGregor ar fi luptătorul perfect dacă…”

Când președintele UFC, Dana White, spune ceva, majoritatea lumii stă cu urechile larg deschise pentru a asculta cu atenție informațiile oferite de acesta. Deși de multe (foarte multe!) ori s-a întâmplat ca ceea ce a zis Dana White să nu se concretizeze, cuvintele sale tot poartă o mare greutate având în vedere poziția sa în cadrul celei mai mari organizații de MMA din lume.

Recent, Dana White a declarat că superstarul irlandez Conor McGregor ar putea fi luptătorul perfect dacă nu i-ar lipsi câteva mici lucruri. Cu 18 KO-uri în palmares și cu cea mai bună „limbariță” din MMA, Conor ar putea fi arhetipul luptătorului briliant care ar trebui dat ca exemplu tuturor. Lăsând la o parte lupta la sol, unde încă mai are multe de lucru, mai sunt și alte câteva trăsături de caracter la care ar trebui să lucreze. Cel puțin aceasta este părerea lui Dana White.

„Mă întrebați dacă e greu să lucrezi cu Conor? Da, dar merită,” a declarat Dana. „Dacă m-ar întreba oamenii care este cea mai mare problemă pe care o am eu cu Conor? Este faptul că nu este punctual. În afară de asta, Conor e incredibil. Conor e un tip carismatic, e super amuzant, e un luptător extraordinar și e plăcut de privit. Dacă tipul ar apărea la timp, ar fi perfect în adevăratul sens al cuvântului. Ar fi perfect,” a concluzionat Dana White.

Voi ce părere aveți? Este lipsa de punctualitate problema principală a lui Conor McGregor sau ar mai putea adăuga câteva lucruri în arsenalul său de MMA?

Doneaza pentru MMA news