VIDEO. Rezumat și rezultate Bellator 213 – o gală care a ridicat arena în picioare!
VIDEO. Rezumat și rezultate Bellator 213 - o gală care a ridicat arena în picioare!
VIDEO. Rezumat și rezultate Bellator 213 – o gală care a ridicat arena în picioare!

Bellator 213 este a două gală organizată de Bellator MMA în acest weekend, acestea fiind totodată primele 2 gale internaționale de MMA susținute vreodată în Hawaii. Ceea ce nu a reușit UFC-ul să facă în toată istoria organizației, a reușit Bellator să facă de două ori, în două zile consecutive, având gala Bellator 212 vineri și gala Bellator 213 sâmbătă.

Wekendul trecut a fost unul plin pentru fanii MMA, având două gale Bellator și ultima gală UFC televizată în colaborare cu canalul american FOX.

Haideți să vedem luptele spectaculoase din cadrul Bellator 213, o gală în care campioana Ilima-Lei MacFarlane și-a apărat centura de campioană la categoria Flyweight împotriva lui Valerie Letourneau și Lyoto Machida și-a făcut debutul în Bellator cu o victorie împotriva fostului campion al categoriei Middleweight, Rafael Carvalho.

Totodată, Neiman Gracie a reușit să îi administreze prima înfrângere din carieră lui Ed Ruth, fostul adversar al lui Ion ‘Bombardierul’ Pascu. Această partidă a contat în cadrul turneului Welterweight World Grand Prix, la capătul căruia câștigătorul va fi noul campion al categoriei în Bellator și va primi 1 milion de dolari de la rapperul 50 cent.

REZULTATE BELLATOR 213

Doneaza pentru MMA news