Luptător de MMA și-a făcut KO adversarul după care s-a accidentat în timp ce sărbătorea victoria
VIDEO. Luptător de MMA și-a făcut KO adversarul după care s-a accidentat în timp ce sărbătorea victoria
VIDEO. Luptător de MMA și-a făcut KO adversarul după care s-a accidentat în timp ce sărbătorea victoria

Un luptător amator de MMA din Marea Britanie, Jack Culshaw, a devenit vedetă pe internet cu un clip viral de 30 de secunde. În acest scurt video, Jack Culshaw, în vârstă de 21 de ani, își face KO adversarul (Zak Edwards), după care sare pe gardul din cușcă și se accidentează.

Momentul căzăturii nu este clar, dar luptătorul a declarat că și-a dislocat genunchiul în timp ce se bucura de victoria sa spectaculoasă. Deși părea că s-a accidentat la un singur picior, medicii sunt de părere că luptătorul amator a suferit leziuni la ambele membre inferioare.

„Am aflat azi dimineață, după ce am ieșit de la raze. Nu am oase rupte, dar rotula s-a mișcat din loc. Trebuie să așteptăm să vedem,” a declarat tânărul luptătorul britanic.

Jack Culshaw mai avea o luptă programată la finalul acestei săptămâni, dar din păcate aceasta va fi anulată. Antrenorul său era foarte nervos la sfârșitul partidei și i-a spus: „nu știu dacă să te plesnesc sau să te pup acum”, cu referire la KO-ul pe care l-a reușit și accidentarea pe care a suferit-o.

Doneaza pentru MMA news