VIDEO. Luptătoare UFC pică proba cântarului și se prăbușește de la deshidratare!
VIDEO. Luptătoare UFC pică proba cântarului și se prăbușește de la deshidratare!
VIDEO. Luptătoare UFC pică proba cântarului și se prăbușește de la deshidratare!

Cynthia Calvillo, una dintre cele mai promovate și talentate speranțe ale UFC-ului, a picat proba cântarului înainte de prima gală UFC din Argentina. Luptătoarea din Statele Unite ale Americii nu a reușit să se încadreze în limita categoriei Strawweight (115 lbs=52 kg), depășind cu aproximativ 900 de grame limita admisă.

Pe durata procesului de cântărire se putea observa că luptătoarea este deshidratată și că (la propriu) nu este în apele ei, având câteva pierderi de echilibru când s-a urcat pe cântar. Totul a culminat când s-a dat jos de pe cântar, moment în care s-a prăbușit sub cortina ținută de 2 angajate UFC.

Luptătoarea a dat o declarație în scris despre acest incident, motivând că a ratat cântarul pe motiv că a intrat în acea perioadă a lunii, fapt ce a făcut scoaterea apei din organism să fie un proces mult mai dificil.

Cynthia Calvillo, în vârstă de 31 de ani, va lupta până la urmă la UFC Argentina, dar va fi amendată cu 20% din banii pe care urma să-i primească, iar această sumă va merge la adversara ei pentru că a acceptat lupta.

Palmaresul luptătoarei care a ratat cântarul este de 6 victorii și o înfrângere, iar acum speră să revină în octogon cu succes, după o suspendare de 9 luni pentru că a fost depistată cu marijuana în sistem.

Voi ce părere aveți despre aceste scăderi în greutate drastice și forțate la care se supun sportivii?

Doneaza pentru MMA news