OFICIAL: Floyd Mayweather va lupta împotriva lui Tenshin Nasukawa în Tokyo, la RIZIN 14
OFICIAL: Floyd Mayweather va luptă împotriva lui Tenshin Nasukawa în Tokyo, la RIZIN 14
OFICIAL: Floyd Mayweather va lupta împotriva lui Tenshin Nasukawa în Tokyo, la RIZIN 14

Cel mai titrat boxer din istoria sportului, Floyd ‘Money’ Mayweather va lupta pe 31 decembrie 2018, în Tokyo, Japonia, împotriva lui Tenshin Nasukawa, în cadrul galei RIZIN 14.

Viitorul oponent al lui Floyd Mayweather, Tenshin Nasukawa, este un luptător de kickbox și MMA în vârstă de 20 de ani. Da, ați citit bine: kickboxer și luptător de MMA, nu boxer!

Floyd Mayweather a anunțat că lupta este oficială în cadrul unei conferințe de presă, dar și pe contul său personal de Instagram, ceea ce ne face să credem că este vorba de o sumă colosală, având în vedere momentul și locul unde se va desfășura lupta.

https://www.instagram.com/p/BpyCaoFhH0q

Floyd Mayweather, cu un palmares în box de 50 victorii și 0 înfrângeri, îl va avea în fața sa pe Tenshin Nasukawa, cu un palmares de 27 victorii și 0 înfrângeri în Kickbox și 4 victorii și 0 înfrângeri în MMA.

„Aș spune că este probabil cel mai mare eveniment din viața mea, de până acum,” a declarat luptătorul japonez. „Sunt foarte bucuros că această luptă se materializează!”

RIZIN este o organizație japoneză axată pe MMA, patronată și condusă de foștii conducători din PRIDE. Vezi aici lista completă cu luptătorii actuali din RIZIN. Printre ei se numără și legendarul Mirko ‘Cro Cop’ Filipovic.

Ce știe Floyd Mayweather să facă știm deja, dar haideți să tragem un ochi peste cele mai reușite momente din cariera lui Tenshin Nasukawa.

Doneaza pentru MMA news