VIDEO. Jon Jones a revenit cu scandal la conferința de presă pentru UFC 232!
VIDEO. Jon Jones a revenit cu scandal la conferința de presă pentru UFC 232!
VIDEO. Jon Jones a revenit cu scandal la conferința de presă pentru UFC 232!

Jon Jones se va lupta cu Alexander Gustafsson pentru centura de campion UFC la categoria Light-Heavyweight, titlu deținut momentan de Daniel Cormier, care va lupta la UFC 230 împotriva lui Derrick Lewis pentru a-și apăra cealaltă centură, cea de la categoria Heavyweight!

Lui Daniel Cormier îi va fi luată centura de campion Light-Heavyweight, iar câștigătorul dintre Jon Jones și Alexander Gustafsson va deveni noul campion al acestei categorii în UFC.

Jon Jones consideră că această centură îi aparținea oricum, având în vedere că nu a pierdut-o niciodată în octogon, ci doar prin sălile de judecată. Este a doua oară când se întâlnesc cei doi, prima oară învingând Jon Jones, într-o luptă la limită, pe care mulți au văzut-o în favoarea lui Alexander Gustafsson.

Co-main eventul galei UFC 232 va fi o super-luptă între două brazilience, Cris Cyborg și Amanda Nunes. Ele se vor lupta pentru centura de campioană la categoria Featherweight, centură deținută momentan de Cris Cyborg.

Amanda Nunes este campioană la categoria Bantamweight, iar dacă va câștiga împotriva lui Cris Cyborg, va avea șansa să devină prima dublă-campioană din istoria UFC-ului.

Urmăriți conferința de presă pentru UFC 232 în întregime, sau „mergeți” mai jos pentru momentul în care Jon Jones îl împinge pe luptătorul suedez

Varianta scurtă

Luptătoarea care va ieși învingătoare, nu numai că va pleca cu o centură sau două la brâu, dar va câștiga și titlul de cea mai bună luptătoare din istoria MMA-ului.

Conferința de presă pentru UFC 232 a avut loc în New York, înainte de UFC 230, pentru a anunța revenirea lui Jon Jones. Acesta a reușit să fure show-ul, în stilul său caracteristic, bruscându-l pe Alexander Gustafsson, într-o situație ce putea degenera foarte ușor.

UFC 230 va avea loc pe 29 decembrie 2018, la T-Mobile Arena în Paradise, Nevada, în zona metropolitană a Las Vegas-ului. Voi pe cine mizați?

Doneaza pentru MMA news