De ce îi oferă 50 Cent 2 milioane de dolari lui Khabib Nurmagomedov?
De ce îi oferă 50 Cent 2 milioane de dolari lui Khabib Nurmagomedov?
De ce îi oferă 50 Cent 2 milioane de dolari lui Khabib Nurmagomedov?

Întrebarea aceasta are un răspuns mult mai complicat decât poate părea la început. Prima senzație este că 50 Cent, care colaborează cu Bellator, vrea să fure unul dintre cele mai mari nume de la competitorul direct, mai exact UFC.

Faptul că venirea lui Khabib Nurmagomedov în Bellator ar aduce un mega-capital de imagine acestei organizații este de la sine înțeles, iar Dana White, președintele UFC, ar trebui să ia măsuri serioase pentru a preveni ca acest lucru să se întâmplă.

50 Cent a postat pe contul său de Instagram că îi oferă 2 milioane de dolari cash lui Khabib dacă acesta semnează cu Bellator. Având în vedere că actualul campion la categoria Lightweight este încă sub contract cu UFC, acest lucru nu este posibil, dar 50 Cent i-a spus că va discuta el cu Dana White (nu știu ce efect ar avea acest lucru sau cât de mult ar conta).

https://www.instagram.com/p/Bo230_OlFXL

Propunerea lui 50 Cent vine ca urmare a postării lui Khabib prin care luptătorul din Dagestan anunță că dacă coechipierii săi vor fi concediați de UFC, va pleca și el odată cu ei.

Lucrurile se complică acum și tocmai de aceea spuneam la început că banii oferiți de 50 Cent pot ridica multe semne de întrebare. Rapperul american a anunțat deja că va premia cu 1 milion de dolari câștigătorul turneului Bellator Welterweight Grand Prix, prin care se va încorona noul campion la această categorie.

Totodată, cu încă 2 milioane de dolari bani pe care i-ar oferi acesta lui Khabib, s-ar ajunge deja la suma de 3 milioane de dolari veniți de la 50 Cent. De ce ar investi rapperul atât de mulți bani? Le Chemin du Roi, marca de șampanie care îi aparține lui 50 Cent este de fapt în spatele acestor sponsorizări, fapt ce ar crea probleme serioase în negocierile cu Khabib.

Nurmagomedov este musulman practicant și nu consumă și nici nu promovează băuturi alcoolice, ceea ce ar putea face ca negocierile cu Bellator și 50 Cent să fie foarte dificile. Voi ce părere aveți, va pleca Khabib din UFC? Va semna cu Bellator?

Doneaza pentru MMA news