Cine este următorul adversar al lui Conor McGregor?
Cine este următorul adversar al lui Conor McGregor?
Cine este următorul adversar al lui Conor McGregor?

În săptămâna premergătoare galei UFC 229 (pentru rezultate și faze video, click aici), unde Conor McGregor s-a duelat cu Khabib Nurmagomedov pentru centura de campion a categoriei Lightweight, starul irlandez a declarat că și-ar dori o luptă cu Anderson Silva.

Luptătorul brazilian este considerat de mulți ca fiind cel mai mare luptător din istoria MMA-ului, alături de marele Fedor Emelianenko. Această luptă ar pune față în față doi dintre cei mai populari luptători și chiar dacă Anderson Silva este trecut de prima tinerețe, cu siguranță că o luptă împotriva lui Conor McGregor nu ar fi ignorată de fanii sportului.

În același interviu, Conor McGregor a precizat că mai are să îi acorde o revanșă lui Nate Diaz, pe care i-o va acorda oricând, pentru că simte că trebuie rezolvată definitv disputa lor, momentan scorul dintre ei fiind 1-1.

La scurt timp după ce Conor a declarat că își dorește o luptă cu Anderson Silva, starul brazilian nu a întârziat să îi răspundă și a declarat că abia așteaptă această confruntare. „Ar fi o onoare”, a adăugat Anderson Silva.

V-ați dori să vedeți această luptă? Cine credeți că ar câștiga partida dintre cei doi?

Doneaza pentru MMA news