Ion Pascu va lupta împotriva lui Lorenz Larkin la Bellator 207!
Ion Pascu va lupta împotriva lui Lorenz Larking la Bellator 207!
Ion Pascu va lupta împotriva lui Lorenz Larkin la Bellator 207!

Ion ‘Bombardierul’ Pascu va intra în locul lui Erick Silva la Bellator 207, pentru a se confrunta cu Lorenz Larkin, fost luptător în UFC și unul dintre cei mai buni luptători din lume la categoria Welterweight.

Ion Pascu este fără doar și poate cel mai reprezentativ luptător pentru MMA-ul românesc, iar faptul că acesta luptă în Bellator este o mare realizare pentru țara noastră.

Bellator 207 va avea loc pe 12 octombrie 2018, la Mohegan Sun Arena, în Uncasville, în Statele Unite ale Americii. Câștigătorul acestei lupte va deveni rezerva pentru turneul Bellator Welterweight Grand Prix. În cazul în care un luptător din cadrul acestui turneu se va retrage/accidenta, câștigătorul dintre Lorenz Larkin și Ion Pascu va intra în turneu și se va lupta pentru titlul categoriei Welterweight.

Pe lângă șansa de a lupta pentru o centură în Bellator, Ion Pascu ar putea câștiga și 1 milion de dolari, oferit de 50 Cent, care s-a decis să premieze câștigătorul turneului Bellator Welterweight Grand Prix. Până atunci este cale lungă, însă Ion Pascu este încrezător și noi nu putem decât să îi ținem pumnii și să îi urăm succes!

Nu este pentru prima oară când Ion Pascu intră în octogon ca înlocuitor într-o perioadă foarte scurtă, acesta luptându-se acum câteva luni cu Ed Ruth, luptător neînvins și prezent de asemenea în turneul ce va desemna noul campion al categoriei Welterweight.

Lorenz Larkin are un palmares în MMA de 19 victorii, 7 înfrângeri și 1 NC (no contest/meci anulat).

Luptătorul nostru, Ion Pascu, are în palmares 18 victorii și 8 înfrângeri. Dacă doriți să îi trimiteți mesaje de susținere (și după aceea felicitări), urmăriți-l pe pagina sa oficială de Facebook.
Doneaza pentru MMA news