Ce este Krav Maga? Vezi o demonstrație reală și brutală (VIDEO)
Ce este Krav Maga? Vezi o demonstrație reală și brutală (VIDEO)
Ce este Krav Maga? Vezi o demonstrație reală și brutală (VIDEO)

Dacă ai ajuns aici, probabil că vrei să știi ce este Krav Maga, ești interesat(ă) de cursuri de Krav Maga în București sau cursuri de Krav Maga în România, sau pur și simplu vrei să vezi o demonstrație reală a acestei arte marțiale și cum arată ea pusă în acțiune.

Krav Maga este o artă marțială militară de autoapărare și un sistem de luptă care presupune a apela la orice mijloace pentru a câștiga o confruntare fizică. Această artă marțială a fost creată pentru IDF (Forțele de Apărare din Israel) și pentru trupele de securitate israeliene.

Krav Maga este o combinație de arte marțiale și sporturi de contact, având elemente din box, judo, karate, aikido, lupte și elemente din lupte de stradă. Acest stil de luptă a fost creat de către Imi Lichtenfeld, un evreu maghiar care s-a folosit de experiența sa în arte marțiale pentru a proteja cartierul evreiesc împotriva grupurilor fasciste din Bratislava (pe atunci în Cehoslovacia), în anii ’30.

De atunci, arta aceasta marțială a evoluat, iar mai jos vei putea urmări mai multe videouri cu demonstrații reale de Krav Maga.

Doneaza pentru MMA news