Owen Roddy, antrenorul lui Conor McGregor, a declarat că deja „se construiește lupta cu Khabib Nurmagomedov”
Owen Roddy, antrenorul lui Conor McGregor, a declarat că deja "se construiește lupta cu Khabib Nurmagomedov"
Owen Roddy, antrenorul lui Conor McGregor, a declarat că deja „se construiește lupta cu Khabib Nurmagomedov” | Sursa foto: Esther Lin, MMA FIGHTING

Owen Roddy, antrenorul de striking al lui Conor, a declarat recent într-un interviu că lupta dintre Mcgregor și Khabib „se construiește”, confirmând că discuțiile sunt deja în stadiu mai avansat decât se credea inițial.

Faptul că Nurmagomedov l-a numit în dese rânduri pe McGregor „găina lui Dana White” (Dana White’s chicken) se pare că i-a intrat la suflet. Faptul că și fanii MMA vor această luptă este un alt factor care va conta în semnarea unui contract între cei doi luptători pentru a se confrunta chiar în această toamnă.

„Nu pot confirma nimic, dar ar fi minunat,” a declarat Roddy. „Conor se antrenează intens mereu. E motivat și vrea să se lupte, dar trebuie să rezolve niște lucruri înainte de a se așeza ca lumea la masa negocierilor. Cred că va fi un nou mare spectacol, cum este întotdeauna. Sunt entuziasmat, la fel ca restul lumii.”

„Conor vrea mereu cele mai mari lupte la care se poate gândi, iar în acest moment, cred eu, Khabib este acel luptător,” a continuat Roddy.

În ceea ce privește modul în care vede lupta dintre cei doi, antrenorul lui McGregor de striking a scos în evidență avantajele luptătorului său: „Strikerul este mereu în avantaj pentru că lupta începe în picioare și se stă în alonja sa. Grapplerul pe de altă parte trebuie să găsească un mod de a trece de această zonă în care strikerul se simte confortabil. Acest lucru e foarte, foarte dificil în fața lui Conor fără ca el să te pedepsească cu o lovitură puternică.”

Voi ce părere aveți? Cine pleacă ca favorit în această luptă? Pe cine ați vrea să vedeți campion după confruntarea lor?

Doneaza pentru MMA news