Chuck Liddell va reveni în octogon la sfârșitul lui 2018. Vezi cu ce alt nume mare se va lupta!
Chuck Liddell va reveni în octogon la sfârșitul lui 2018. Vezi cu ce alt nume mare se va lupta!
Chuck Liddell va reveni în octogon la sfârșitul lui 2018. Vezi cu ce alt nume mare se va lupta!

Este oficial! Chuck Liddell a anunțat că va reveni în octogon la sfârșitul anului împotriva vechiului său rival, Tito Ortiz. Fostul campion UFC la categoria Light Heavyweight a declarat că discuțiile sunt în stadiu foarte avansat și că ambele părți își doresc această luptă. Chuck Liddell și Tito Ortiz s-au mai întâlnit de două ori până acum, în ambele situații învingător fiind The Iceman.

Ajuns la 48 de ani, Chuck „The Iceman” Liddell spune că nu și-a luat mintea de la MMA de la retragerea sa și că își dorește să lupte din nou. Nu numai că își dorește să lupte din nou, dar știe și împotriva cui vrea să lupte după partida cu Tito Ortiz.

The Iceman a cerut public o luptă cu Jon Jones după partida pe care o va disputa cu Tito Ortiz la sfârșitul anului. Cum îi stă în fire lui Jon Jones, acesta nu și-a luat foarte mult timp pentru a-i răspunde lui Chuck Liddell și a început să-l ia la mișto pe Twitter.

„Bătrânul Chuck mă provoacă de ani de zile. Înțeleg, dețin aproape fiecare record din categorie. În mod normal încerc să-mi respect bătrânii, dar dacă o vrei, hai să o iei. Îți voi lua, la propriu, biletele de avion pentru a veni weekendul acesta la Albuquerque (n.r. locul unde se antrenează Jon Jones)”, a declarat pe Twitter fostul campion UFC.

„Poate vrei să-ți testezi rezistența fălcii înainte de a mușca o bucată pe care n-o poți mesteca”, a continuat Jon Jones.

„Cu toată seriozitatea, Chuck Liddell, apreciez oferta ta de luptă, dar din cauza conflictelor de programare, nu voi putea îndeplini cerințele până la mijlocul lui 2019. În lunile următoare am luptători la fel de letali precum Ric Flair și George Foreman în așteptare,” l-a ironizat superstarul UFC pe Chuck Liddell.

În mod cert, Jon Jones a câștigat lupta pe Twitter și nu cred că există dubii că ar câștiga și în octogon. Cu toate acestea, vă întreb și pe voi: credeți că există vreo șansă ca Chuck Liddell să-l bată pe Jon Jones?

Doneaza pentru MMA news