Exerciții pentru abdomen. Cum să faci „pătrățele” acasă într-un mod eficient (VIDEO)
Exerciții pentru abdomen. Cum să faci "pătrățele" acasă într-un mod eficient (VIDEO)
Exerciții pentru abdomen. Cum să faci „pătrățele” acasă într-un mod eficient (VIDEO)

Când vine vorba de exerciții pentru abdomen, grădina Internetului oferă resurse nelimitate. Unele mai bune decât celelalte, dar, în principiu, indiferent de exercițiile pe care le alegi, mereu va fi mai bine să faci ceva, decât să nu faci nimic.

Majoritatea persoanelor se bagă pe făcut „abdomene” înainte sau în timpul verii, dându-și seama că a trecut încă un an în care s-a mâncat mai mult decât trebuia. Pentru a avea un abdomen ca „în reviste”, este nevoie de multă, multă muncă și tocmai de aceea nu te voi minți că va fi ușor sau că vei ajunge vreodată la rezultatele acelea.

Ceea ce îți pot promite este că dacă te ții de exerciții pentru abdomen, vei avea un progres constant și oricum vei arăta mai bine decât acum.

Hai să trecem împreună prin cele mai eficiente exerciții pentru abdomen pe care le poți face și acasă, iar după aceea, vei putea alege singur pe ce cale o vei lua.

De asemenea, recomand și aplicațiile de genul „30 Days Abs Challenge” care constau într-o serie de exerciții (timp de 8-13 minute pe zi) pe care le puteți face împreună cu mai mulți prieteni pentru a vă motiva. Vă puteți urmări progresul în aplicație, iar acest lucru vă va „obliga” să rămâneți mereu fit!

Doneaza pentru MMA news