Luptăm pentru Alexandru Padină – 10 Superfight-uri pentru a salva o viață!
EVENIMENT CARITABIL: Luptăm pentru Alexandru Padină - 10 Superfight-uri pentru a salva o viață!
EVENIMENT CARITABIL: Luptăm pentru Alexandru Padină – 10 Superfight-uri pentru a salva o viață!

Andrei Padină, de la clubul Agon, este tatăl lui Alexandru Padină, în vârstă de 2 luni. Copilul său are mare nevoie de ajutor umanitar. Cătălin Tiță, de la Agon, a venit cu o idee foarte bună: Asociația Pro BJJ să organizeze un invitațional cu superfight-uri și toate încasările să fie donate către Alexandru Padină. Haideți să arătăm că suntem o comunitate care se poate uni pentru un scop nobil!

Acest eveniment caritabil va avea loc pe 1 aprilie, de la ora 11.00, în Sala Mircea Eliade (Str. Splaiul Independenței, Nr. 315-317, Sector 6, București).

Se vor organiza 10 superfight-uri, care vor fi anunțate până pe 26 martie și un seminar caritabil la care vor preda centuri negre.

Rugămintea este să promovați cât de mult puteți acest eveniment în rândul prietenilor voștri pentru a reuși să strângem cât mai mulți bani pentru Alex Padină, în vârstă de doar 2 luni, care a fost diagnosticat cu amitrofie spinală tip 1 (o boală genetică rară progresivă care duce în scurt timp la deces.)

Pentru a urmări mesajul părinților lui Alex și pentru a dona bani online, vă rugăm să accesați linkul campaniei: https://salveazaoinima.ro/campaigns/alexandru-padina/

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați Asociația PRO BJJ.

Doneaza pentru MMA news