Sala de forță în care se fumează iarbă și se face fitness (VIDEO)
Sala de forță în care se fumează iarbă și se face fitness (VIDEO)
Sala de forță în care se fumează iarbă și se face fitness (VIDEO)

Această sală de forță unică este din Denver, Colorado, Statele Unite ale Americii. Poți veni aici pentru a te sparge (adică să fumezi iarbă) înainte, în timpul workoutului sau la final. Decizia îți aparține, în funcție de stilul tău de a exersa și modul tău specific de a te motiva.

Sala îți oferă cannabisul, dar nu îți închipui că este doar un loc unde lumea vine să se spargă fumând marijuana. Până la urmă și Arnold fuma înainte de workout!

Acest club de fitness diferit a fost pornit din motive de sănătate. Proprietara clubului, Jennessa Lea a fondat această sală în momentul în care a fost diagnosticată cu Sindromul Ehlers-Danlos (EDS) la vârsta de 26 de ani.

Medicii i-au spus atunci că va sta sub tratament toată viața. Sindormul EDS afectează țesuturile din organism, mai exact, are un impact nociv asupra colagenului din corp, care este substanța care practic ‘ține’ (pentru a mă exprima în termeni supermedicali) tot corpul compact.

Cu ajutorul cannabisului, Jennessa a reușit să treacă peste această boală, tratându-se într-un mod natural, fără kile de pastile prescrise de medici.

La sala sa de forță lumea poate face orice fel de activități care se fac și la alte cluburi obișnuite, dar bonusul vine de la faptul că poți să fumezi iarbă alături de prieteni fără a fi judecat. Un mod eficient de a îmbina utilul cu plăcutul, nu?

Pentru a te înscrie la clubul deținut de Jennessa Lea trebuie să te înregistrezi în prealabil pe site-ul oficial și să primești o invitație. Acest lucru ajută la filtrarea clientelei, care în astfel de situații este mai mult decât necesară. Doar nu vrei să ajungi să ai un club în care toată lumea fumează și nimeni nu face exerciții.

PS. În statul american Colorado, iarba este legală! (pentru cei care aveau dubii)

Doneaza pentru MMA news