Cu 6 ani în urmă era dependent de droguri și locuia pe străzi.
Acum a apărut pe coperta Men’s Health!
Cu 6 ani în urmă era dependent de droguri și locuia pe străzi. Acum a apărut pe coperta Men's Health!
Cu 6 ani în urmă era dependent de droguri și locuia pe străzi. Acum a apărut pe coperta Men’s Health!

Povestea lui Michael Dubree este una extrem de motivațională, având în vedere viața grea pe care a avut-o până în prezent. În urmă cu doar 6 ani, Michael era dependent de droguri (și alcoolic) și locuia pe străzi. Era homeless, cum s-ar zice.

A început să ia droguri de la vârsta de 13 ani și la 20 de ani a suferit un atac de cord. În momentul în care a ajuns în ultimul hal, fără a mai găsi o cale de întoarcere, s-a internat la o clinică de dezintoxicare, deși nu voia să se lase de droguri și alcool.

La scurt timp de la internare, un prieten l-a invitat să vină cu el la un antrenament de fitness. Michael nu mai fusese niciodată până atunci într-o sală de forță și nici nu practicase vreodată alt sport.

Acesta a fost începutul unei noi vieți pentru el. Încetul cu încetul, exercițiile i-au schimbat corpul, starea de sănătate și viața. Sala a devenit programul său zilnic de reabilitare.

„A fost prima dată în viața mea când am încercat ceva și am obținut rezultate pozitive”, Michael Dubree.

Acum, Michael ajută alți foști dependenți de droguri în procesul lor de vindecare și pentru a-și pune viețile pe picioare.

„Niciodată nu ajungi la final. Întotdeauna tinzi înspre mai bine.” a adăugat Michael.

Michael Dubree a ajuns pe coperta revistei Men’s Health și este conștient că fiecare zi este o luptă cu propria persoană pentru a deveni un om mai bun.

Urmăriți întreaga poveste în MH. Tu ce scuză ai să nu devii un om mai bun în fiecare zi?

Doneaza pentru MMA news