Are 80 de ani și e într-o formă fizică mult mai bună decât tine! Tu ce aștepți?
Are 80 de ani și e într-o formă fizică mult mai bună decât tine! Tu ce aștepți? (VIDEO)
Are 80 de ani și e într-o formă fizică mult mai bună decât tine! Tu ce aștepți? (VIDEO)

Ernestine Shepherd are 80 de ani și este cea mai în vârstă culturistă din lume. Când dai peste astfel de oameni, care la vârstă de 80 de ani fac mai mult sport decât ai făcut tu toată viața, ar cam trebui să te uiți puțin în oglindă, să-ți dai o palmă și să-ți zici: „GATA cu scuzele! De azi încep să am grijă de mine!”

Sau poți pur și simplu să dai like și share articolului crezând că astfel te vei motiva să începi să duci un stil de viață sănătos. Dar asta nu va merge.

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să începi! E chiar atât de simplu.

Dar să revenim la povestea minunată a acestei femei care a început la 71 de ani să facă bodybuilding. Câți oameni se mai apucă de făcut ceva pentru prima oară la vârsta aceea? Ăla eu, ăla eu… Exact! Nimeni!

Pe lângă faptul că face culturism, doamna bagă și cardio. Zilnic merge și aleargă aproximativ 16 km. Ultima oară când ai făcut tu 16 km a fost când te-ai dus cu mașina la Mc-ul din Băneasa și asta spune multe.

După ce vei urmări videoul cu povestea lui Ernestine Shepherd, ce zici, te-apuci și tu de făcut un bine pentru tine? Dacă nu, măcar dă mai departe că poate îți motivezi ‘o putoare’ de prieten.

Doneaza pentru MMA news