VIDEO. Karatiștii au luat cu asalt un hypermaket din România!

În cazul în care credeai că filmele cu Cichi Cean în care bătăile prin magazine, baruri și hale industriale erau doar povești de adormit copiii, află că te-ai înșelat. Te-ai înșelat amarnic!

În România, în Pitești, un grup de karateka de la Ashihara Karate, sub patronajul lui Sensei Mihai Vătafu, au luat cu asalt hypermarketul Auchan din oraș.

Vă dați seama că oamenii s-au panicat când au văzut o armată de copii în kimono (și câțiva adulți) printre standuri și probabil că au crezut că au de a face cu noua echipă de pază din hypermarket.

Norocul lor a fost că Sensei și-a îndemnat karatiștii să nu recurgă la mijloacele lor letale de luptă și în schimb să le ofere clienților Auchan o demonstrație de Ashihara karate într-un cadru extrem de neconvențional.

Sensei Mihai Vatafu, Ashihara Karate, Pitesti
Sensei Mihai Vatafu, Ashihara Karate, Pitesti

Aceste idei sunt de mega-salutat și promovat pentru că atrag atenția oamenilor asupra faptului că orice copil trebuie să facă sport, indiferent care ar fi acela, cu atât mai mult când vine vorba de arte marțiale, care dezvoltă în cei mici respectul și disciplina.

Ne-a plăcut aceasta acțiune și sperăm să vedem cât mai multe în viitor, în cât mai multe orașe din România! Oss!

Doneaza pentru MMA news