Lupta luptelor în UFC: Stipe Miocic vs Daniel Cormier se vor confrunta pentru titlul de campion la Heavyweight, la UFC 226!
Lupta luptelor în UFC: Stipe Miocic vs Daniel Cormier se vor confrunta pentru titlul de campion la Heavyweight, la UFC 226!
Lupta luptelor în UFC: Stipe Miocic vs Daniel Cormier se vor confrunta pentru titlul de campion la Heavyweight, la UFC 226! | Sursa foto: Esther Lin MMAfighting

Pentru prima oară în istoria reality show-ului The Ultimate Fighter (Luptătorul Suprem), doi campioni actuali din UFC, la categorii diferite de greutate, vor antrena o serie nouă de luptători de mma.

Stipe Miocic, campionul UFC la Heavyweight și Daniel Cormier, campionul UFC la Light-Heavyweight, vor fi antrenorii acestor echipe de luptători, iar la sfârșitul show-ului se vor lupta pentru centura la Heavyweight, în cadrul galei UFC 226, pe 7 iulie 2018, în Las Vegas.

Dacă Daniel Cormier va învinge, va deveni abia al doilea luptător din istoria UFC care să dețină centuri de campion la două categorii diferite, în același timp. Primul a fost, evident, Conor McGregor. De asemenea, Daniel Cormier ar deveni doar al cincilea luptător care să fie campion la două categorii diferite de greutate în UFC.

Atât Stipe Miocic (18 victorii, 2 înfrângeri), cât și Daniel Cormier (20 victorii, 1 înfrângere, 1 NC-luptă anulată) au fost victorioși la UFC 220 în Boston, învingându-i pe Francis Ngannou, respectiv Volkan Oezdemir.

Pentru Daniel ‘DC’ Cormier, nu va fi prima luptă la categoria Heavyweight, acesta disputind până în prezent 13 partide, ieșind victorios din toate. DC este neînvins la categoria grea și are în palmares victorii importante împotriva lui Frank Mir, Roy Nelson, Josh Barnett și Antonio Silva (îl știți, e ăla mare de tot-Bigfoot!). De asemenea, DC a fost încoronat campion la Heavyweight în cadrul promoției Strikeforce, organizație care a fost cumpărată ulterior de UFC.

Gala UFC 226 se anunță a fi cea mai spectaculoasă a anului, dintre cele anunțate până acum, deoarece există posibilitatea de a avea 3 lupte între 6 campioni la categorii diferite:

  • la Flyweight – Demetrious Johnson, campionul categoriei Flyweight vs T.J. Dillashaw, campionul categoriei Bantamweight
  • la Feathweweight feminin – Cris Cyborg, campioana categoriei Featherweight feminin vs Amanda Nunes, campioana la Bantamweight feminin.

Având în vedere toate aceste lupte, dar mai ales main eventul, eu simt deja că nu mai am răbdare până în iulie. Voi? Ce meci vreți să vedeți cel mai mult dintre cele 3 și ce pronostic aveți?

Doneaza pentru MMA news