VIDEO. Rezultate Bellator 192: Rampage Jackson vs Chael Sonnen
VIDEO. Rezultate Bellator 192: Rampage Jackson vs Chael Sonnen
VIDEO. Rezultate Bellator 192: Rampage Jackson vs Chael Sonnen | Sursa foto: Yahoo Sports

Bellator 192 a avut loc în aceeași zi cu UFC 220 și asta a cam furat din atenția pe care o merita această gală. Main eventul dintre Rampage Jackson și Chael Sonnen a fost prima luptă din turneul Bellator Heavyweight Grand Prix, care va desemna la sfârșitul anului campionul Bellator la categoria grea, iar co-main eventul galei a fost disputa dintre Douglas Lima și Rory MacDonald pentru centura la Welterweight. Putem spune clar că trebuiau mai mulți ochi ațintiți asupra acestor lupte.

Ce să-i facem? Până acum ne-am obișnuit că lumea MMA-ului este una dominată de UFC, iar orice altă organizație va trebui să muncească mult la marketing și la ce luptători va contracta până a ajunge la același nivel.

Lupta dintre Rampage Jackson și Chael Sonnen a adus primul semifinalist din cadrul turneului Bellator Heavyweight Grand Prix și anume – Chael Sonnen. Acesta a reușit să se impună la decizie în dauna unui Rampage care de foarte mult timp pare că nu mai are nicio motivație de a lupta. Nicio motivație în afară de bani, desigur.

Meciul din co-main event a fost adevărata vedetă a serii, producând un nou campion în persoana lui Rory MacDonald, care a venit din UFC în Bellator în anul 2017. Deși a fost declarata învingătorul partidei, acesta a trebuit dus pe sus în afara octogonului pentru că nu mai putea merge pe propriile picioare din cauza unei umflături la piciorul stâng.

Piciorul lui Rory MacDonald dupa loviturile primite in timpul partidei | Sursa foto: MMAjunkie.com

Un alt meci mult așteptat de fani a fost cel al lui Aaron Pico care l-a făcut KO pe Shane Kruchten cu o lovitură la ficat. Tânărul Aaron Pico este considerat cea mai talentată speranță a MMA-ului, și aici nu mă refer doar la Bellator.

Doneaza pentru MMA news