S-a lansat documentarul ‘Conor Mcgregor: Notorious’.
Ce îi așteaptă pe fanii superstarului irlandez?
S-a lansat filmul documentar 'Conor McGregor: Notorious'. Ce ii asteapta pe fanii superstarului irlandez?
S-a lansat filmul documentar ‘Conor McGregor: Notorious’. Ce ii asteapta pe fanii superstarului irlandez?
LAS VEGAS, NV – AUGUST 25: Conor McGregor, campionul UFC lightweight pozand pe scena dupa cantarul oficial pe Arena T-Mobile, pe 25 august 2017, in Las Vegas, Nevada. (Fotografie realizata de Brandon Magnus/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images)

Pe 1 noiemebrie 2017 a avut loc lansarea oficială a filmului documentar ‘Conor Mcgregor: Notorious’, film ce îl are ca protagonist pe nimeni altul decât superstarul irlandez-Conor Mcgregor (na, că am reușit să îi spun numele de 2 ori în aceeași frază!).

În principiu, cam orice ține de Conor Mcgregor vinde. E chiar atât de simplu. Fie că este vorba de haine, accesorii vestimentare, băuturi alcoolice (whiskey), ca să nu mai spunem de lupte, în momentul în care numele campionului UFC la lightweight apare scris undeva, oricât de mic, produsele/serviciile vor fi achiziționate cu viteza luminii. Așa funcționează lumea capitalistă în care trăim.

Toată lumea se așteaptă la vânzări record pentru un film documentar bazat pe viața unui sportiv. Mcgregor a reușit să demonstreze că indiferent de eveniment, el va reuși într-un mod sau altul să fie în centrul atenției și cu siguranță că nu se așteaptă la altceva nici în ceea ce privește debutul lui cinematografic (a mai jucat și în reclame, dar aia nu se pune).

Conor McGregor impreuna cu logodnica sa, Dee Devlin
Conor McGregor impreuna cu Dee Devlin, logodnica sa

Documentarul urmărește ascensiunea lui Conor Mcgregor din ultimii 4 ani. Acesta a plecat de la a locui într-un sat din împrejurimile Dublinului, capitala Irlandei, la a face $100 milioane de pe urma luptei cu Floyd ‘Money’ Mayweather Jr., cel mai titrat pugilist all time.

Cu toate că fanii se așteptau să vadă mai multe detalii din viața personală a irlandezului, documentarul ‘Conor Mcgregor: Notorious’ nu oferă foarte multe lucruri neștiute sau nevăzute de fani până acum, cu excepția unor poze în care acesta zâmbește alături de prietena (și mama copilului său) Dee Devlin, înainte de a deveni faimos. Fără păr, fără barbă, fără bani. Dar fericiți, nu?

Până la lansarea filmului documentar și la noi în țară (dacă va fi cazul) puteți urmări trailerul oficial ‘Conor Mcgregor: Notorious’. Lansarea pe DVD și apariția documentarului pe net sunt programate pe 20 noiembrie, dar n-am dubii că fanii die-hard vor găsi alternative mai rapide pe torente.

Iar aici puteți urmări un interviu acordat de Conor Mcgregor despre filmul documentar în care nu este doar actorul principal, ci și producătorul executiv. De asemenea, mai vorbește și despre următoarea sa luptă care ar putea fi cu Tony Ferguson, campionul interimar UFC la categoria lightweight sau cu Nate Diaz, pentru o trilogie mult așteptată de fanii MMA.

Doneaza pentru MMA news